Fotoreportage Wheels of Steel 2015 • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Fotoreportage Wheels of Steel 2015

Wheels of Steel 2015 is het fietsevenement voor fietsfanaten uit de metaalbranche (foto's: Tessa Feron en Ard Lampers)

De derde editie van Wheels of Steel trok afgelopen zondag meer dan 160 fietsfanaten uit de metaalbranche naar het Brabantse Milheeze. Het fietsevenement werd georganiseerd door CNC-Consult, Gelderblom, Iscar, Kusters Precision Parts, Morse-UOP en Metaal Magazine. Elke deelnemer ontving een wielershirt voorzien van de logo’s van de organiserende bedrijven.

Onder leiding van verschillende wedstrijdrijders werden de mountainbikers en wielrenners tijdens perfecte weersomstandigheden door de mooie bosrijke omgeving geloodst. De mountainbikers legden een circa 40 km lange route af, waarbij ook werd geoefend met diverse rijtechnieken. De wielrenners hadden aan het einde van de rit rond de 80 km op te teller staan. Na afloop van de rit werden de energievoorraden met een hapje en een drankje dubbel en dwars aangevuld en werd tevens een fiets verloot. Bekijk hier de foto’s geschoten door Tessa Feron en Ard Lampers.

Topsport for Life

Wheels of Steel werkte dit jaar samen met de stichting Topsport for Life. Deze stichting zet zich in voor volwassenen met een terminale ziekte met als doel om een gezellige, sportieve en onvergetelijk dag te geven. Gedurende het fietsevenement werd een volgauto ingezet en konden de mensen met een ziekte het evenement van dichtbij meemaken.

Tip voor alle fietsers onder ons: Met de Fundrunner app op je mobiele telefoon kan je geld binnenhalen voor Topsport for Life door simpelweg kilometers te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven