Nieuws

Flenswalsmachine en snijrolmachine bij Orfa

Orfa Visser in Dronten, specialist op het gebied van forceren, dieptrekken, flenswalsen, lassen en apparatenbouw, heeft een nieuwe flenswalsmachine en een nieuwe snijrolmachine in gebruik genomen.

Met de computergestuurde flenswalsmachine van Orfa Visser kan aan gewalste en naadgelaste mantels met een diameter van 315 mm tot 2400 mm aan één of beide zijden een flens worden gerold, haaks of met een radius. Daarbij kunnen in dezelfde opspanning tegelijkertijd met grote precisie gaten in de flenzen worden geponst.

flenswalsmachine Orfa VisserTijdens de bewerking op de flenswalsmachine is de mantel in een opspaninrichting gefixeerd, zodat de vormnauwkeurigheid is gegarandeerd (foto’s Orfa  Visser)

 

Snijrolmachine

De snijrolmachine (kleine foto bij intro) leent zich niet alleen voor het snijden van randen, maar ook voor flenzen, kralen (het rollen van een nette afgewerkte rand aan een metalen product) en voren (het maken van rillen in metalen cilinders). Deze eveneens computergestuurde machine is uitgerust met een automatische aanvoer voor tien ringen. De interne logistiek en het inzicht in de procesvoortgang is verder geoptimaliseerd met de introductie van het Shop Floor Control-pakket, inclusief simulatiemogelijkheden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven