Femme Metaal 2010 voor Metaglas • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Femme Metaal 2010 voor Metaglas

Dinsdag 18 mei werd voor de derde maal de Prix de Femme Metaal uitgereikt. Deze onderscheiding beloont bedrijven in de metaalsector die de nodige inspanningen hebben geleverd om meer technische vrouwen aan te trekken en behouden. Heske Groenendaal (directeur Metaglas) kreeg deze prijs door Erik Ypenlaan, directeur van OOM, uitgereikt.

De Prix de Femme Metaal van OOM werd dinsdag 18 mei uitgereikt door de directeur van OOM, Erik Ypenlaan. Dit in het bijzijn van vrouwelijke medewerkers uit de metaalbranche. Metaglas is uiteraard trots op het in ontvangst mogen nemen van de Prix de Femme Metaal. Al jaren voert het bedrijf een actief beleid voor het werven en behouden van vrouwen, ook voor ‘mannenberoepen’ zoals productie en andere technische functies.

 

OOM

Femme Metaal is een initiatief van OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking) in samenwerking met de VHTO, Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek. Femme Metaal heeft als doel de instroom en het behoud van meisjes en vrouwen in de metaalbewerking te vergroten.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven