F1-wereld ontdekt Phantom gereedschappen • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

F1-wereld ontdekt Phantom gereedschappen

Een van de inzendingen die Phantom kreeg van een verspaner die met de Phantom frees de productiviteit wist te verbeteren

De Phantom Challenge die het Nederlandse merk freesgereedschappen onlangs is gestart, trekt veel interesse. Zelfs de wereldwijde F1-organisatie heeft het gereedschappenmerk ontdekt. Dat dwingt Phantom tot het aanpassen van de strategie.

De uitdaging die Phantom onlangs startte, valt in de smaak bij de Nederlandse verspaners. Laat zien hoe je de productiviteit in het dagelijks werk verbetert met de Phantom VHM-gereedschappen en maak kans op een VIP-dag naar de F1-race in Spa-Francorchamps. “De challenge heeft positieve reacties opgeroepen. De competitie heeft echter ook de aandacht getrokken van de F1-organisatie”, zegt Marcel van Maanen, marketingmanager voor Phantom freesgereedschappen.

Opzet gewijzigd

De officiële organisatie van de F1-races is minder gecharmeerd van de challenge. De organisatie stelt zich op het standpunt dat Phantom toegangskaarten voor de F1-race deze zomer in België weggeeft. Dat mag volgens de officiële organisatie enkel op een door hen vastgestelde manier, tegen een aanzienlijke vergoeding. Marcel van Maanen bestrijdt deze visie. “We nemen de winnaars als relaties mee naar Spa en dat mag wel, maar de organisatie blijft de Phantom Challenge zien als het weggeven van kaartjes.” Hij is in overleg met de organisatie van de F1-races om tot goede afspraken voor de toekomst te komen. Ondertussen is de opzet van de huidige Phantom Challenge wel al aangepast.

Circuit experience met Phil Bastiaans

De winnaars krijgen daarom een circuit experience, gegeven door meervoudig toerwagenkampioen Phil Bastiaans op het circuit van Zolder (België). Na een instructie kruipen ze zelf achter het stuur van een Porsche 911 GT3 met 390 pk’s om, onder begeleiding van een instructeur, de grenzen van hun rijvaardigheid op te zoeken.

Gratis testgereedschap

Wie kans wil maken op zo’n training op het circuit van Zolder, kan nog tot eind juli meedoen aan de Phantom Challenge. De inzendtermijn is vanwege alle perikelen namelijk met een maand verlengd. De uitdaging is dat je aantoont hoe je met Phantom VHM producten in je dagelijkse werk productiviteitswinst haalt. Voor elk werkstukmateriaal heeft Phantom wel een passende oplossing die zij gratis voor de Challenge beschikbaar stellen. Met de Challenge geeft Phantom de verspaner de kans om op zijn eigen machine de oneindige mogelijkheden van de Phantom VHM producten te ontdekken. Op de website van Phantom staan de voorwaarden en hoe je de VHM producten kunt bestellen.

Deelnemers aan de Phantom Challenge doen alle moeite om hun prestaties op video vast te leggen
Deelnemers aan de Phantom Challenge doen alle moeite om hun prestaties op video vast te leggen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven