‘Evenementenhal’ MOTORbeurs Utrecht 2006 spectaculair • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

‘Evenementenhal’ MOTORbeurs Utrecht 2006 spectaculair

Tijdens de MOTORbeurs Utrecht zijn er weer volop spectaculaire motoractiviteiten in de ‘Evenementenhal’ 12! De vele tienduizenden motorliefhebbers die op deze allesomvattende nationale motormanifestatie worden verwacht kunnen volop genieten van onder andere demonstraties Trial of zich wagen op een slipparcours of de Quadbaan. Nieuwe fenomenen zijn de spetterende Modeshows, de Motorquiz en de ‘Pitlane’, een presentatie vol motorlifestyle met Daverende Dames activiteiten. De nostalgische Steile Wand staat opgesteld met kunst- en vliegwerk van Hennie Kroeze en zijn mannen; oude glorie vergaat niet.

Alex van den Broek geeft een trialdemonstratie op een parcours vol moeilijk te nemen obstakels. De liefhebbers kunnen hier ook zelf de trial-uitdaging aangaan en op de motor, met adviezen van Alex zelf, de spanning ervaren van deze zeer speciale tak van motorsport.

Spekgladde ondergrond
De KNMV demonstreert na het overweldigende succes van vorig jaar hoe de motor op de speciaal geprepareerde slipbaan overeind kan worden gehouden. Op de spekgladde ondergrond wordt overduidelijk wat de gevolgen zijn van een wegslippend voor- of achterwiel op de bestuurbaarheid van een motorfiets, met en zonder gebruikmaking van ABS. Uiteraard onder veilige omstandigheden en onder professionele begeleiding van de KNMV-instructeurs. Op de Quadbaan verzorgt het team van Ronald Molenaar verrassende demonstraties en ook hier kunnen bezoekers zelf de opstap wagen. Leuk voor jong en oud.

‘Pitlane’
De ‘Pitlane’ is een primeur op MOTORbeurs Utrecht. In de ‘Pitlane’ met tenten vol Motorlifestyle is van alles te zien en te beleven wat met Motorrijden te maken heeft:

  • Het MotorSleutel Atelier, hoe leer je zelf sleutelen aan je motor, ook voor vrouwen!
  • Heerlijke Motorsportmassage, lekker ontspannen na zwaar ritje door de kou.
  • Het Lookwell Motorpak NaaiAtelier, hoe komt een fraai motorpak tot stand? Een kijkje achter de schermen van een groots Nederlands merk.
  • Bodypaint MotorArt, mooie vrouwen in ‘motorkleding’
  • Het MotorPodium, met verhalen over avontuurlijke motortochten over de hele wereld, rijvaardigheidstrainingen, GPS Workshops, de Desert Cops en Vicki Gray interviewt stoere dames uit de motorwereld
  • MotoArt, de ‘Kunst’ van het motorrijden, met de kunstenaar live aan het werk
  • Dragraceverhalen en motorgekte van Herman Jolink

De openingstijden van MOTORbeurs Utrecht 2006 zijn op donderdag 16 februari en vrijdag 17 februari van 10.00 tot 21.00 uur, op zaterdag 18 februari en zondag 19 februari van 10.00 tot 18.00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven