Ga naar hoofdinhoud

Europese machinedemonstraties van Haas

Haas Automation Europe start op 27 september aanstaande op 50 locaties in Europa livedemonstraties van de nieuwe generatie Haas CNC-bewerkingsmachines. Ten minste 35 Haas Factory Outlets (HFO’s) zullen deelnemen aan dit Europese demonstratie-evenement. Het laatste evenement vindt plaats op 4 december 2010.

”Dit is de grootste reeks geplande demonstraties die we ooit op touw hebben gezet’, zegt Katja Mader, ‘marketingdirecteur bij Haas Europe. ‘Afhankelijk van de regio zal de klant een afspraak kunnen maken voor een privédemonstratie, een van de vijftien geplande demonstratie-evenementen kunnen bijwonen of kunnen registreren voor een livedemonstratie op een van de regionale of nationale beurzen waaraan Haas in het najaar van 2010 zal deelnemen.

 

Zaventem

Het grootste van de geplande evenementen zal op 27 en 28 oktober plaatsvinden in de showroom van het hoofdkantoor van Haas Automation Europe in Zaventem, België. Ook voor belangstellende bedrijven uit Nederlands vinden de demonstratiedagen in Zaventem plaats. Haas wordt in ons land vertegenwoordigd door Landré uit Vianen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven