EuroMold past hal-indeling aan • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

EuroMold past hal-indeling aan

Hal 11 vn de EuroMold in Frankfurt blijft als vanouds gereserveerd voor additieve productietechnieken, de indelingen van hal 9 en 8 worden veranderd (foto: Reinold Tomberg)

De beursorganisatie van de EuroMold, dit jaar van 25 t/m 28 november in Frankfurt (D),  heeft de hal-indeling aangepast. Navraag leert dat exposanten in hal 8, zeg maar de machinehal, minder vierkante meters reserveren. De stands worden dus kleiner. De vrijkomende ruimte wordt nu o.a. ingevuld met het themagedeelte ‘Additive Fertigung und Werkzeugbau’. 

Ook wordt in hal nu ruimte gereserveerd voor beursthema’s als: ‘Stark in Formenbau mit additiver Fertigung’, materialen, lichtgewicht construeren en een CAE-forum. Deze hebben allemaal het karakter van een ‘Sonderschau’.  Hal 9 wordt nu helemaal gereserveerd voor de Aziatische deelnemers van de beurs. In hal 11 verandert niets, deze is als vanouds gereserveerd voor additieve technieken. Wel komt in deze hal een ‘EuroMold 3D-School’ om scholieren de mogelijkheden van 3D-printing te verduidelijken.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven