Eurofinish houdt stand ondanks crisis • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Eurofinish houdt stand ondanks crisis

Tussen 7 en 9 oktober 2009 brachten 3148 professionals een bezoek aan de achtste editie van Eurofinish. Deze tweejaarlijkse nichebeurs is met 113 gespecialiseerde bedrijven een uniek trefpunt voor oppervlaktebehandeling in de Benelux.

Ook al heeft het economisch klimaat zijn weerslag gehad op de omvang van de beurs, toch stonden dit jaar 113 exposanten drie dagen lang paraat om bezoekers te ontvangen. Uit gesprekken met de exposanten is gebleken dat iedereen het eens is over de kwaliteit van de professionele bezoekers die meestal op zoek waren naar een concrete oplossing voor hun project.

 

De beursvloer was een weerspiegeling van de Belgische markt van de oppervlaktebehandeling vandaag. Als gevolg van de verschuivende West-Europese en Belgische markt waren sommige activiteiten meer of minder vertegenwoordigd.

 

Geavanceerde laktechnieken

Terwijl vroeger klassieke galvanotechnieken en het thermisch verzinken een trend zetten op de beursvloer, noteren we nu een sterke opmars van geavanceerde laktechnieken, gesofisticeerde meet- en regelapparatuur, automatisatie en hightech technologie zoals plasmareinigen, nanotechnologie en smartcoatings.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven