EuroBlech naar 2022 • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

EuroBlech naar 2022

EuroBlech wordt wederom uitgesteld. De internationale vakbeurs voor plaatbewerking, die eerst verplaatst werd van dit najaar naar komende voorjaar, zal nu plaatsvinden van 25 tot 28 oktober 2022 in Hannover. Dat besluit is genomen in het licht van de aanhoudende Covid-19-pandemie.

“Na uitgebreide gesprekken met alle deelnemers zijn we tot het besluit gekomen om terug te keren naar onze normale evenementencyclus en de volgende show dus te houden op het reguliere moment in 2022”, zegt Nicola Hamann, managing director van Mack Brooks Exhibitions.

Op basis van de huidige internationale ontwikkelingen als gevolg van de Covid-19 pandemie, met onzekerheden rond lockdown- en reisbeperkingen, is de organisatie van mening dat uitstel van een dergelijke internationale vakbeurs in dit stadium de meest verantwoorde beslissing is.

‘Tijd om te stabiliseren’

“Deze vroege aankondiging geeft hopelijk tijd om de impact van Covid-19 over de hele wereld te stabiliseren en – als dat veilig is – ervoor te zorgen dat het evenement zijn cruciale rol kan blijven spelen om de wereldwijde plaatverwerkende industrie weer bij elkaar te brengen”, vervolgt Hamann.

Met de recente lancering van de EuroBlech Digital Innovation Summit is de basis gelegd voor een hybride aanpak van de beurs. Dit stelt de organisatie in staat om ook volgend jaar een reeks digitale evenementen te organiseren en zo voor bedrijven de mogelijkheid te bieden om online zaken te kunnen doen.

De eerste digitale Innovatie Summit (eind oktober) trok 5.500 internationale deelnemers uit 91 landen en bevatte virtuele ontmoetingen, webinars over recente trends in de industrie en presentaties en honderden productshowcases van exposanten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven