Ga naar hoofdinhoud

Esprit en Wintool Greenock in Pimpel

Alle Esprit en Wintool activiteiten worden vanuit Greenock CAD Service ondergebracht in een nieuwe vennootschap, te weten Pimpel Benelux. De afgelopen jaren hebben Pimpel en Greenock CAD/CAM Service reeds nauw samengewerkt op de Duitse markt. Sinds 1 juli van dit jaar is een joint venture actief onder de naam ‘Pimpel CAD/CAM GmbH & Co.KG’.

Met de nieuwe onderneming zet Pimpel de volledige focus uitsluitend en alleen op Esprit en Wintool activiteiten. Met een team van 30 man wordt de dienstverlening in Europa verder ontwikkeld. De nieuwe vennootschap is een gevolg van de intensieve samenwerking tussen Greenock CAD Service en Pimpel. De directies van beide ondernemingen hebben besloten, vanaf nu, de Europese markt gezamenlijk te gaan bewerken onder de naam Pimpel.

 

Simulatie

Op basis van Esprit van DP Technology, CheckitB4, het virtuele systeem van Pimpel en add-ons als Pimpel Toolshapes & Utilities biedt Pimpel oplossingen op het gebied van simulatie tot aan productie. Door lange ervaring in de CAD/CAM-business beschikt Pimpel over een portefeuille van meer dan 800 post processoren voor alle soorten CNC-machines.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven