Ermaksan pakt uit op Blechexpo • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Ermaksan pakt uit op Blechexpo

De Turkse machinebouwer Ermaksan is deze week met een grote stand aanwezig op de plaatbeurs Blechexpo in Stuttgart (D). Landré uit Vianen brengt sinds kort deze machine in de Benelux op de markt. Ermaksan wil ook in ons land een marktaandeel veroveren met machines die zich kenmerken door ”een hoge kwaliteit, een hoog technologieniveau, maar met een acceptabele prijs”.

Serhan Senyurt, international area sales manager van Ermaksan Makine San uit Bursa in Turkije, vertelt tijdens de beurs dat hij hoge verwachtingen heeft van de verkoop van lasersnijmachines door Landré Euromach in de Benelux. Ermaksan bouwt al jaren CO2-lasers met resonatoren van Fanuc en sinds kort ook fiberlasers met lasergeneratoren van Rofin Sinar. Zijn verwachtingen zijn mede gebaseerd op de goede prijskwaliteit-verhouding die Ermaksan, onder de handelsnaam Ermak, kan aanbieden. Onlangs heeft Landré-directeur Jan Floor van Egmond een groeiverwachting uitgesproken voor een marktaandeel in scharen en kantbanken van 10% en voor lasersnijmachines en ponsmachines van 5%.

 

Ermak snijlaser tijdens Blechexpo

De snijlaser Ermak Lasermak 2500.3 x 1,5 van Ermaksan op de beursvloer in Stuttgart. Dit is een laser met een resonator van Fanuc (foto’s: Reinold Tomberg, voor meer foto’s van de Blechexpo zie ons digitale foto-album)

 

3000 machines

Ermaksan bouwt jaarlijks ongeveer 3000 machines voor de plaatbewerking. 85% hiervan wordt vanuit Turkije geëxporteerd. Op de Duitse markt is Ermaksan met vier dealers actief. Ermaksan bouwt machines als afkantpersen, scharen, ponsmachines, plasma- en lasersnijders. De foto’s bij dit bericht geven een goede indruk van de machinebouw-mogelijkheden van Ermak.

 

Energiezuinige afkantpers van Ermak

Voor de energiezuinige Evolution afkantpersen belooft Ermak energiebesparingen tot 60%

 

plasmasnijder van Ermaksan

Een vijfassige Ermak portaalmachine voor plasmasnijden

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven