Ermaksan introduceert nieuwe fiber en kantpers op EuroBlech • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Ermaksan introduceert nieuwe fiber en kantpers op EuroBlech

Ermaksan presenteert de economic version fiberlaser op de EuroBlech

Ermaksan zal op de EuroBlech 2016 haar nieuwe economic version fiberlaser introduceren. Deze fiberlaser wordt het nieuwe instapmodel waarmee de Turkse fabrikant haar marktaandeel ook naar de onderkant van de markt uit wil breiden. Nadere details worden tijdens de première op de beurs bekend gemaakt.

De fabrikant zal daarnaast ook de nieuwe kantpers SMAP 3100 met de eigen besturing ER90+ introduceren. Het programma omvat inmiddels meerdere modellen voor de buigbewerking, waaronder de EVO II, PBP en de Falcon. Ermaksan toont van al deze modellen een type uitgevoerd met Cybelec besturing.

Snij- en ponsbewerkingen

Voor snij- en ponsbewerkingen bouwt Ermaksan tevens een uitgebreid programma lasersnij-, plasmasnij- en ponsmachines. Tijdens de EuroBlech wordt daarvan de Fibermak SM 4000 gepresenteerd. 3×1,5 voor middelgrote plaatafmetingen, de ETP-S 202
ponsmachine en de plasmasnijder EPL 260.4×2. Deze plasmasnijder is voorzien van een 3D cutting head + TrueBevel software voor het snijden van laskanten aan middel dik plaatmateriaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven