Ermak met twee kantpersen en snelle fiberlaser op TechniShow • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Ermak met twee kantpersen en snelle fiberlaser op TechniShow

Ermak Speedbend.

Ermak, fabrikant van plaatbewerkingsmachines, demonstreert tijdens de TechniShow twee kantpersen en de snelle servo aangedreven Fibermak Momentum Gen-3 GForce van Ermak.

Met hoge snijsnelheden en verplaatsingssnelheden van 2,5 G behoort de GForce fiberlaser van Ermak tot een van de snelste fiberlasers op de markt. De Fibermak GForce is voorzien van een 4 kW IPG diodelaser en heeft een werktafel van 3.000 x 1.500 mm. De Fibermak GForce is gebouwd op een zeer stijve frameconstructie, met inzet van precisie-onderdelen voor een lange levensduur. Ermak wordt in de Benelux vertegenwoordigd door Landré uit Houten.

Hoge snelheid, capaciteit en kwaliteit

De Ermak SpeedBend 3100-175 kantpers combineert een hoge snelheid met een hoge capaciteit en kwaliteit. De hoge bewegingssnelheid van de ram in combinatie met de extreem snelle achteraanslag zorgen ervoor dat de SpeedBend tot wel 2x sneller is dan andere kantpersen. De Nederlandstalige Delem touch screen besturing kan direct 3D DXF files importeren of offline worden geprogrammeerd. De SpeedBend is standaard zeer complete uitgerust waaronder CNC bombering en een ruime keuze aan gereedschapsystemen, veiligheidssystemen en oplegarmen alsmede de beschikbaarheid van een plaat volgsysteem en hoekmeetsysteem.

De Ermak Powerbend Falcon 1270-40 Seat is een 4-assige kantbank met 1270 mm buiglengte en 40 ton buigkracht. De Powerbend Falcon combineert hoge snelheden met een hoge capaciteit. De productiviteitswinst wordt gehaald uit de hoge ijlgang-, retour- en buigsnelheden. De Powerbend Falcon serie is ontwikkeld om de productiviteit te verhogen en de kosten te verlagen. De Powerbend Falcon is uitgerust met een Delem 58T besturing en Wila mechanische bovenklemming.
Ermak staat in Hal 7, stand D128.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven