'Equipped by Schunk' op EMO • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

‘Equipped by Schunk’ op EMO

Schunk-Vero.

Schunk presenteert op de EMO 2017 innovatieve oplossingen voor de uitrusting van bewerkingscentra, draaibanken en slijpmachines, onder het motto ‘Equipped by Schunk’. Mensen en robots zullen binnen enkele jaren direct met elkaar samenwerken in de productie, stelt het bedrijf. De leverancier van grijpsystemen en spantechniek werkt daarom intensief aan het gebruik van grijpers in collaboratieve scenario’s, ook bij de productie.

Toekomstige productie-eisen richten zich volgens het bedrijf op 3 aspecten: digitalisering, automatisering van productieprocessen en de intelligente netwerkkoppeling van alle componenten die voor het proces van belang zijn. Schunk laat op de EMO, van 18 tot 23 september, perfect op elkaar afgestemde, intelligente grijpsystemen en spanmiddelen zien voor de flexibele productie van de toekomst. Schunk Intec assisteert daarbij op de beursvloer.

Sneller en besparend

Ontwikkelingen als steeds kortere levenscycli van producten en de automatiseringstrend leiden ertoe dat volledige machine- en installatieconcepten tegenwoordig veel sneller beschikbaar zijn dan enkele jaren geleden. Vooral bij grijpsystemen en spantechniek zijn er mogelijkheden om tegen relatief lage investeringskosten, de productie- en uitvaltijden te verkorten, de processtabiliteit te verhogen en bij gereedschappen kosten te besparen, aldus het bedrijf.

Schunk staat op de EMO 2017 in hal 3, stand E55.

Bekijk ook:

NIEUW

 

Dossier EMO
Metaal Magazine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven