Ga naar hoofdinhoud

EMO-ticket is ook gratis vervoersbewijs naar de beurs

(foto: GVH)

Bezoekers van de komende EMO in Hannover, kunnen hun EMO-toegangskaart tevens gebruiken om gratis per bus, tram, trein of S-Bahn van en naar de beurs te reizen. Het vervoer (2e klas) is gratis in het hele GVH-gebied voor alle bussen en trams in de zones ABC. Dat meldt Global Fairs Nederland, officiële vertegenwoordiger van Deutsche Messe.

De overeenkomst tussen GVH, de vervoersorganisatie voor de regio Hannover, en Deutsche Messe en VDW is pas recent afgesloten. Er staat dan ook nog geen extra informatie over deze vervoersregeling op het EMO-ticket.

Het gaat om alle bussen en trams, S-Bahn-treinen, alle regionale treinen (RB, RE) en het on-demand systeem sprinti in de zones ABC van de GVH (2e klas).

Al vervoersbewijs gekocht?

Bezoekers die al een apart vervoersbewijs hebben gekocht, kunnen een e-mail sturen naar de Üstra, de exploitant van het openbaar vervoer in Hannover. Stuur dit verzoek naar mobilitaetsshop@uestra.de onder vermelding van het bestelnummer en de volledige naam van de aanvrager. Het ticket wordt dan teruggeboekt op de betaalmethode die voor de betaling is gebruikt.

Zie ook:

Dossier EMO Hannover 2023
Met praktische informatie en nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven