EMO 2009 in nieuwe 'Fiera Milano' • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

EMO 2009 in nieuwe ‘Fiera Milano’

De EMO Milano 2009 die voor dit najaar op de beursplanning staat, vindt plaats op het nieuwe beursterrein van de Fiera Milano. De nieuwe beurgebouwen zijn gesitueerd vlakbij het plaatsje Rho. Grofweg ten noordwesten aan de rand van Milaan tussen het vliegveld Malpensa en het stadscentrum.

De EMO wordt dit jaar gehouden van 5 tot en met 10 oktober in Milaan. Dit in het nieuwe beursritme van twee keer in Hannover en één keer in Milaan. Dit betekent dus dat de tweejaarlijkse EMO elke jaar het Italiaanse Milaan aandoet.

 

Emo MilaanDe ingang Oost van het nieuwe beursterrein bij Rho in Milaan. Deze wordt dit najaar ook gebruikt voor de EMO Milano 2009 (foto’s: Fiera Milano)

 

Bijzondere staalbouw

In Milaan/Rho hebben de beursorganisatoren de beschikking over acht grote hallen, waarvan twee hallen met twee verdiepingen. Het bijzondere van de hallen is dat de vrij zijn van pilaren; het zijn dus vrijdragende halconstructies. Op zich een bijzonder stukje staalbouw. Voor de verbinding tussen de hallen voorzien tunnels met airco’s.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven