Eisma koopt 16 nieuwe titels • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Eisma koopt 16 nieuwe titels

Op dinsdag 29 juni heeft de Eisma Media Groep het koopcontract ondertekend voor de overname van zestien titels van Reed Business in Doetinchem. De 53 betrokken medewerkers gaan mee naar de Eisma Media Groep.

Het gaat bij de overname om de vakbladen en websites Bouwwereld, Aannemer, Schildersvakkrant, Zzp-er in de bouw, Bouwproducten.nl, Installatie, Sanitair Design, Paardenkrant, Bit, Horses.nl, Hengstenboek, TTM, Bestelauto, Het Schaap, Piloot & Vliegtuig en Vismagazine. Reed Business focust zich nu op een kleiner aantal marktleidende titels.

 

Eisma Media Groep algemeen directeur Egbert van Hes: “Deze acquisitie is een zeer belangrijke versterking van de portfolio van onze vakinformatie uitgeverijen. De titels zijn sterke merken, gemaakt door bekwame medewerkers voor belangrijke doelgroepen! De Eisma Media Groep wordt hiermee een grote speler op de Nederlandse markt van vakinformatie en wordt er werkgelegenheid geboden aan circa 130 medewerkers en vele honderden freelancers.”

 

Onder de Eisma Media Groep valt onder andere ook Eisma Industrialmedia, dat de vakbladen en websites Metaal Magazine, AT-Aandrijftechniek, Bulk, Recycling Magazine en Products4Engineers uitgeeft.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven