Eind september nieuwe vakbeurs Recycling • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Eind september nieuwe vakbeurs Recycling

De recyclingsector in ons land is een ondernemende branche, waarin veel innovaties plaatsvinden. De scores die op dat gebied worden bereikt behoren tot de absolute wereldtop. Deze ook economisch gezien belangrijke markt krijgt nu een eigen vakbeurs: Recycling 2010.

Recycling 2010 is een beurs waarop zich zoals het zich nu laat aanzien tegen de 150 leveranciers met een stand zullen presenteren. Natuurlijk zijn daaronder leveranciers van machines, materieel en installaties, maar zeker ook dienstverleners, inzamelaars, adviesbureaus en vele, vele anderen die in die markt actief zijn.

 

recycling metaal reststroom

Veel recyclingbedrijven richten zich ook op de reststromen van de metaalbranche: u kunt deze bedrijven eind september ontmoeten en met hen onderhandelen in de Evenementenhal in Gorinchem (foto: MRB)

 

Waar en wanneer?

Recycling 2010 wordt van 28 tot en met 30 september in de Evenementenhal in Gorinchem gehouden. De openingstijden zijn alle drie dagen van 14.00 uur tot 22.00 uur. De toegang is gratis en dat geldt ook voor hapjes en drankjes op de beurs. De Evenementenhal is zeer goed bereikbaar en beschikt over ruim voldoende parkeer gelegenheid. De recyclingbranche krijgt naast een eigen beurs ook een eigen award. Deze award voor de meest aansprekende innovatie in de branche, zal op woensdagavond 29 september worden uitgereikt.

 

Henk Meinen/hoofdredacteur MRB

 

De video laat metaalrecycling zien in de dagelijkse praktijk:

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven