Ga naar hoofdinhoud

Eigen Showroom en Tech Centre voor Haeger

Haeger heeft de nieuwe, hypermoderne machine-demonstratie-faciliteit officieel in gebruik genomen. Het gaat om de Haeger Showroom en het Tech Centre die zijn gevestigd in het Europese hoofdkantoor in Oldenzaal. De leverancier van “hoogontwikkelde bevestigings- en installatieoplossingen voor bevestigingsartikelen” ziet dit als belangrijke mijlpaal om een revolutie teweeg te brengen in de productie-industrie.

De showroom en het tech-centrum zijn speciaal ontworpen om de mogelijkheden van Haeger ‘insertion machines‘ te demonstreren.

Vier bevestigingsmiddelen in één keer

In de showroom staat het volledige Haeger-machinepark met SingleTouch Part Handling Technology. Met deze invoegmachines kunnen tot vier verschillende bevestigingsmiddelen in één keer in een onderdeel worden aangebracht.

“Deze mogelijkheid zorgt voor de meest significante toename van de productiviteit sinds de introductie van automatische gereedschapsystemen”, stelt het bedrijf.

Haeger-machines creëren ‘Hardware Insertion Profit Centers’ door – met de inzet van technologie – de arbeid te optimaliseren, de kwaliteit te verbeteren en de productiviteit te verhogen.

Technologie in actie zien

Professionals uit de industrie kunnen er in een “unieke, meeslepende omgeving”, via demonstraties, trainingen en fabrieksrondleidingen, de technologie in actie zien. Ook kunnen ze er zelf de kracht en precisie van Haeger’s oplossingen ervaren.

Met ultramoderne machines en deskundige technici bij de hand krijgen gasten inzicht in de mogelijkheden die Haeger-machines bieden om activiteiten te kunnen stroomlijnen en de productiviteit te kunnen maximaliseren.

Dynamisch platform

“We zijn verheugd om de Haeger Showroom en het Tech Center te introduceren als een dynamisch platform voor het tonen van onze toonaangevende oplossingen”, zegt Mary Ann Fleming, president van Haeger.

“Deze faciliteit vertegenwoordigt ons voortdurende streven naar innovatie en onze toewijding om onze klanten te voorzien van de meest geavanceerde productietechnologie die in Europa en wereldwijd beschikbaar is.”

‘Plan een bezoek’

“We nodigen professionals uit de productie-industrie uit om een bezoek te plannen en getuige te zijn van de transformerende mogelijkheden die Haeger-machines kunnen bieden.”

Haeger, een bedrijf van PennEngineering, is al bijna 40 jaar pionier en fabrikant van machines en gereedschapssystemen voor het inbrengen van bijna elk type en formaat zelfklemmende bevestiger.

“De ingenieurs van Haeger kunnen insertie-uitdagingen oplossen die niemand anders kan, of het nu gaat om engineering, productie of technische service”, stelt het bedrijf.

De lancering van de Haeger Showroom en het Tech Center sluit aan bij Haeger’s missie om “innovatie in de productiesector opnieuw te definiëren”.

Efficiënter werken

Door toonaangevende technologie, ongeëvenaarde expertise en een klantgerichte aanpak te combineren, wil Haeger fabrikanten in staat stellen hun activiteiten te verbeteren, efficiënter te werken en de algehele groei te stimuleren.

Om een bezoek aan de Haeger Showroom en het Tech Center te plannen, kunnen geïnteresseerden en professionals uit de industrie rechtstreeks contact opnemen met het Europese hoofdkantoor van Haeger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven