Eenvoudig reinigen met Trumpf lijstenreiniger (met film) • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Eenvoudig reinigen met Trumpf lijstenreiniger (met film)

Met de lijstenreiniger TSC 1 biedt Trumpf een nieuw elektrisch gereedschap waarmee opleglijsten van bijna alle gangbare vlakbedmachines snel en efficiënt gereinigd kunnen worden. De lijsten krijgen een langere levensduur en de kosten van het reinigen met de hand dalen met ongeveer een derde. Dankzij de automatische aandrijving is de bediening van de lijstenreiniger eenvoudig en moeiteloos.

In de lijstenreiniger worden door middel van twee paar walsen de slakken verkruimeld. De lijstenreiniger past zich automatisch aan de verschillende slakdiktes aan, waarbij ook sterk aangekoekte lijsten geen probleem zijn. Bij vlakbed lasers met een palletwisselaar kan de tafel, welke buiten de machine is, gereinigd worden terwijl de andere met het snijproces bezig is. De lijsten hoeven niet gedemonteerd te worden.

Om dit filmpje te kunnen bekijken is Flash Player 8 vereist. U kunt deze gratis downloaden. Het kan zijn dat u om de nieuwe functies te kunnen gebruiken de browser moet sluiten en opnieuw openen of de computer moet herstarten. Onze excuses voor het – eenmalige – ongemak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven