Ecoline en gebruikte machines bij DMG • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Ecoline en gebruikte machines bij DMG

Voor euro 85.900 biedt DMG een Ecoline vijfassige freesmachine aan waarmee vijfvlaks gewerkt kan worden. Deze prijs is inclusief twee dagen scholing en exclusief BTW.

DMG doet deze aanbieding in het kader van de demodagen van 12 tot en met 15 oktober 2010 In Veenendaal. Op de DMU 50-eco wordt gedurende de demodagen een vijfvlaks-product bewerkt. Ook andere Eco-machines staan ‘onder spaan’ opgesteld, waaronder de freesmachine  DMC 635V Eco,  draaibanken CTX 310 Eco en CTX 510 Eco met aangedreven gereedschappen en het gereedschapvoorinstelapparaat VIO 20 | 50 linear.  Eveneens staan er  twaalf demo- en jonge gebruikte machines opgesteld.

 

Eco dmg in pfronten

De DMU 50-eco dit voorjaar tijdens een demonstratie in Pfronten (foto’s: Reinold Tomberg, voor meer foto’s zie ons digitale fotoalbum)

 

Instapmachines

De Ecoline machines van Deckel Maho Gildemeister kun je karakteriseren als instapmachines. Kenmerkend is dat in vergelijking tot andere goedkope metaalbewerkingsmachines DMG ervoor gekozen heeft om de Ecoline machines  af te leiden van duurdere, hightech-machines. Door standaardisatie, het beperken van het aantal opties en fabricage in China en Polen is het mogelijk om machines met een scherpe prijs aan te bieden.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven