Nieuws

ECI voltooit overname Trivest

ECI Software Solutions heeft de overname van het in Nederland gevestigde Trivest Beheer voltooid. Deze acquisitie – tot nu toe de grootste van het Amerikaanse bedrijf – zal de aanwezigheid van ECI in Europa aanzienlijk vergroten. De voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt.

Trivest is een leverancier van verticale softwareoplossingen voor de MKB-industrie sector. De Trivest Software Group, met het hoofdkantoor in Apeldoorn, bestaat uit 8 samenwerkende bedrijven die softwareoplossingen en -diensten leveren voor de maakindustrie in de Benelux en daarbuiten.

Acht bedrijven

Het zijn Ridder Data Systems in Harderwijk, Trimergo in Apeldoorn, Bemet International in Veenendaal, Proteus Systems Europe in Waardenburg, Wintheon in Hengelo, Inventive in Rijswijk en GNB in Emmeloord. De Trivest Software Group heeft ook een vestiging in Zele, België.

De bijna 3.000 klanten van Trivest en bijna 300 werknemers zullen toetreden tot ECI’s Manufacturing Division, die kleine en middelgrote fabrikanten bedient in Noord-Amerika, Europa en Australië.

ECI (dat cloudgebaseerde bedrijfsmanagementoplossingen biedt), kondigde de overname in augustus aan.

Trivest

Trivest biedt branchespecifieke softwareoplossingen voor kleine tot middelgrote bedrijven in de productiesector. De oplossingen omvatten ERP-software (Enterprise Resource Planning), APM-software (Advanced Production Managements System), MES-software (Manufacturing Execution System), CAD/CAM-software, business intelligence-oplossingen en mobiele applicaties.

ECI

ECI, met het hoofdkantoor in het Amerikaanse Fort Worth, biedt branchespecifieke oplossingen en services voor bedrijfssoftware, gericht op cloudgebaseerde technologieën. Al meer dan 30 jaar bedient ECI kleine tot middelgrote productiebedrijven, groothandel/detailhandel, bouw en constructie, en velddienstorganisaties. Het bedrijf heeft kantoren in de VS, Canada, Mexico, Engeland, Nederland en Australië.

Lees ook:

Trivest naar ECI Software Solutions (14 augustus 2019)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven