Eaton lanceert volgende generatie UPS • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Eaton lanceert volgende generatie UPS

Powermanagementbedrijf Eaton heeft onlangs de tweede generatie 5PX UPS (Uninterruptible Power Supplies) aangekondigd. De 5PX Gen2 is ontworpen om meer efficiëntie en flexibiliteit te bieden en geeft een lagere total cost of ownership, gebruiksgemak en een verbeterde servicecontinuïteit. Met cybersecurity in het achterhoofd is de 5PX Gen2 gericht op de meest veeleisende zakelijke en Edge IT-toepassingen.

De nieuwe Eaton 5PX Gen2 UPS biedt bedrijfsnetwerken en Edge IT-apparatuur de beste line-interactive stroombeveiliging die de IT-ruimte en de servicecontinuïteit maximaliseren. De Eaton 5PX Gen2 biedt krachtige tools voor monitoring op afstand, integratie met IT-architectuur en implementatie op afstand. Eaton’s Intelligent Power Software integreert naadloos met toonaangevende virtualisatie-omgevingen en cloud-orchestration-tools.

Configuratie

Het innovatieve grafische lcd-display maakt de configuratie van de 5PX Gen2 eenvoudig en intuïtief. De UPS biedt een eenvoudige commissioning wizard om de inbedrijfname van de UPS te vereenvoudigen. Wijzigingen van instellingen en firmware updates zijn beschikbaar met de optionele Eaton Gigabit netwerkkaart.

Meer vermogen

De 5PX Gen2 levert 11% meer vermogen aan aangesloten servers dan andere UPS-systemen, dankzij de mogelijkheid van een unity power factor. De UPS is Energy Star 2.0-gecertificeerd voor maximale efficiëntie over het gehele bereik. De energie wordt gemeten voor elke afzonderlijke groep uitgangen en is direct zichtbaar op het display en via Eaton’s Intelligent Power Manager.

Prioriteit instellen

Er kan prioriteit ingesteld worden aan digitaal verbonden apparaten voor maximale uptime van essentiële diensten. Omschakelen van de stroomvoorziening en herstel na calamiteiten kunnen eenvoudig worden beheerd met Load Segment Control. Netpack-modellen genieten van dubbele cybersecurity certificeringen (UL 2900-1 en IEC 62443-4-2) en bieden aansluiting op Eaton’s Cyber Secured Monitoring cloud.

Vier formaten

De 5PX Gen2 is verkrijgbaar in vier formaten van 1000 VA tot 3000 VA en is veelzijdig inzetbaar in zowel rack- als tower modellen. De 5PX Gen2 2200VA en 3000VA zijn verkrijgbaar in RT2U-formaat (geoptimaliseerd voor rack-montage) of RT3U (voor tower- of short-depth-racks). Bij alle modellen worden sokkel- en railkits meegeleverd. De 5PX Gen2 is verkrijgbaar met Eaton’s uitgebreide Connected Warranty.

Deze nieuwe 5PX Gen2 brengt nieuwe innovaties op het gebied van prestaties, flexibiliteit en cybersecurity. Door de lagere total cost of ownership en de flexibiliteit zijn ze heel geschikt voor gebruik in de uitdagende IT-omgevingen van vandaag de dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven