Nieuws

E-learnings nu gratis voor MKB-metaal

Om bedrijven en medewerkers in tijden van de coronacrisis te steunen én de ontwikkeling van het vakmanschap te blijven stimuleren, biedt OOM meer dan 100 ‘e-learnings’ gratis aan. Deze online cursussen zijn bedoeld voor medewerkers in het MKB-metaal.

Met de e-learnings kunnen alle medewerkers van bij OOM aangesloten bedrijven aan de slag. Het gaat om online cursussen die zowel hun technisch vakmanschap als hun soft skills en digitale vaardigheden kunnen versterken.

OOM heeft deze e-learnings speciaal voor de branche geselecteerd en geeft aan de kosten voor zijn rekening te nemen.

Vaktechnische modules, mbo-niveau 3 & 4

Via het e-learningplatform van samenwerkingspartner Craft Education kunnen medewerkers tot het einde van het jaar kosteloos een van de volgende opleidingsmodules volgen: Technisch tekening lezen, Vorm en plaatstoleranties, Basis meten, Tekeninglezen praktijk en Materiaalkunde.

Deze modules hebben een studiebelasting van 10 tot 24 uur. Medewerkers die een opleidingsmodule met goed gevolg afsluiten, krijgen een certificaat op mbo-niveau. 

Meer informatie en aanmelden. “Wees er snel bij, want het aantal modules dat we hebben afgenomen is beperkt”, geeft OOM aan.

Soft skills en digitale vaardigheden

Online opleider GoodHabitz biedt trainingen op het gebied van productiviteit, leiderschap, talen (zakelijk), commerciële en digitale vaardigheden. Alle medewerkers van bij OOM aangesloten bedrijven krijgen tot eind van dit jaar de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de ruim 100 online trainingen van GoodHabitz.

Bekijk het trainingsaanbod of kies voor direct aanmelden.

Verdere online mogelijkheden

In de etalage van de OOM-cursuscatalogus staat een ruime selectie online trainingen, waarvoor OOM tijdelijk een hogere PTT-vergoeding uitkeert van 75% tot maximaal 1.000 euro.

Bovendien is de bibliotheek van online leerplatform oZone nu gratis toegankelijk voor medewerkers in het MKB-metaal.

Hier is een grote hoeveelheid kant-en-klaar lesmateriaal te vinden, speciaal voor de technische sector, variërend van diverse vaktechnische onderwerpen tot uitleg over veilig werken.

Registreer eerst voor een account, om daarna direct aan de slag te kunnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven