Nieuws

Dynamische werkkleding in vrijetijdslook

Mewa Dynamic Industry; de kleding volgt elke beweging (foto: Mewa).

Medewerkers in de bouw of in de industrie dragen graag het liefst werkkleding die goed past, comfortabel zit en een hedendaagse vrijetijdslook heeft. Mewa heeft hierop ingespeeld met Dynamic.

Dynamic Construct

Werkkleding in de bouw en aanverwante activiteiten moet bestand zijn tegen maximale belasting. Het kledingstuk moet flexibel, functioneel, duurzaam en ergonomisch zijn.

De textieldienstverlener heeft de Dynamic Construct collectie, met kledingstukken van lange broek tot short, van jas tot mouwloos vest, voor mannen en vrouwen, voor werk binnen of buiten. Zakken en knieën zijn versterkt met Cordura, en dankzij de vele zakken is er meer dan voldoende ruimte voor het opbergen van gereedschap.

Dynamic Industry

De collectie Dynamic Industry is geïnspireerd op outdoor vrijetijdskleding en werd tijdens de ontwikkeling onder extreem zware omstandigheden op de proef gesteld. Kwaliteit, robuustheid en flexibiliteit zijn hier vereisten voor medewerkers in de meest diverse industriële branches.

Kleding in deze collectie koppelt maximale bewegingsvrijheid aan hoog draagcomfort. De naadloze onderarminzet en de bewegingsplooien ter hoogte van de ellenbogen zijn daar mooie voorbeelden van. Ook deze collectie heeft lange broeken, shorts en overalls, werkjassen en mouwloze vesten.

Halen en brengen

Deze collectie wordt eveneens aangeboden binnen het textielmanagementsysteem van Mewa. Dat betekent het aanleveren van een afgesproken aantal uitrustingen per medewerker, de vuile kleding ophalen om te wassen in een professionele MEWA-wasserij, herstellen waar nodig en schoon weer terugbrengen, indien gewenst helemaal tot in de locker van elke werknemer.

Introductiepakket

Het bedrijf heeft een kennismakingspakket voor Dynamic Construct en/of Dynamic Industry. Deze is drie maanden te testen aan introductievoorwaarden.

Mewa voorziet bedrijven over heel Europa vanuit 44 vestigingen van beroeps- en veiligheidskleding, poetsdoeken, olieopvang- en voetmatten, evenals wastafels voor onderdelenreiniging in full-service. Aanvullend kunnen ook artikelen voor arbeidsveiligheid met het merk ‘World Wide Work by Mewa’ besteld worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven