Dymato exposeert horizontale Hyundai-Wia • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Dymato exposeert horizontale Hyundai-Wia

Op de Techni-Show 2012 laat Dymato uit Veenendaal o.a. het horizontale bewerkingscentrum Hyundai-Wia HS-400i zien. Dit is een machine met assnelheden over X, Y en Z van 50 m/min. Een ‘Big Plus’-spindelopname garandeert een stabiele opname van het gereedschap

De 25/22 kW built-in spindelmotor van de Hyundai-Wia HS-400i die Dymato exposeert, heeft een standaard toerental van 12.000 min toeren per minuut en optioneel 15.000 min toeren per minuut.  De ‘double wall’- kolom resulteert in een goede thermische stabiliteit. Het zogeheten ‘reverse T type’ bed zorgt voor een compacte bouwwijze en een goede spanenafvoer.

 

Transferlijn Hyundai i20

Automobielleverancier Hyundai-Kia zet 40 stuks van de HS serie in voor transferlijn voor de productie van motoren voor de Hyundai i20 personenauto. Palletwisseltijd 10 s en maximale laadmassa is 500 kg. Tot twaalf hydraulische aansluitingen voor een klemsysteem op de pallet. De Hyundai-Wia HS-400i is ‘ECO friendly’:  30% minder smeerolie verbruik met volledige terugwinning gebruikte olie en een laag stroomverbruik door ‘power consumption monitor’ en ‘auto power off’.  De video’s hieronder tonen horizontale bewerkingscentra van Hyundai-Wia in actie:

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven