Duikboot bij Cadmes op Techni-Show • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Duikboot bij Cadmes op Techni-Show

Cadmes neemt volgende week de bezoekers van de Techni-Show 2010 mee in de onderwaterwereld. Geëxposeerd wordt in Utrecht een éénpersoons duikboot van U-Boat Worx. Tevens maken bezoekers van Cadmes elke dag kans op een Seadoo Dolphin onderwaterscooter. Beide producten zijn ontworpen met SolidWorks.

Op de Techni-Show 2010 kunnen bezoekers bij Cadmes demonstraties zien van nieuwe producten als SolidWorks Sustainability en Robotmaster. Vanaf SolidWorks 2010 is SolidWorks uitgerust met de  nieuwe tool SolidWorks Sustainability.

 

Duitkboot Cadmes Techni-ShowIn 2008 was een echte Donkervoort het pronkstuk van de Cadmes-stand op de Techni-Show. Dit jaar een duikboot van U-Boat Worx (foto: Cadmes)

 

Milieubelasting

De milieubelasting wordt bepaald op basis van: materiaalgebruik, productieproces en de locatie van productie. Vervolgens wordt een beeld gevormd van de invloed van het ontwerp op de lucht- en waterkwaliteit, emissie en de benodigde energie.

 

Zesassige robots

Robotmaster is een geïntegreerde systeem voor de aansturing van zesassige industriële robots.

Op de Cadmes stand worden tevens diverse demonstraties verzorgd van haar andere producten zoals o.a. SolidWorks, SolidWorks Simulatie, PDM, 3DVIA Composer, CAMWorks, Cimatron en Mastercam.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven