Ga naar hoofdinhoud

Drie oplossingen voor reiniging

Mewa Bio-Circle zorgt voor een comfortabele, veilige reiniging van vuile onderdelen.

Werknemers in de productiehal of werkplaats hebben te maken met allerlei vuil, zoals druppende vloeistoffen, lekkende oliën, kleine metaaldeeltjes, dunne splinters, vetresten of stof. Mewa Textil-Management biedt hiervoor 3 oplossingen: Mewatex, Multitex en Bio-Circle. Zij reinigen snel en doeltreffend gangen, installaties en machineonderdelen. Extra troef: de milieuvriendelijkheid.

Bij Mewa kunnen poetsdoeken, olie-opvangmatten en onderdelenreinigers gehuurd worden met volledige service inbegrepen.

Mewatex

Mewatex-poetdoeken houden gereedschap, machines en productie-installaties schoon (foto’s: Mewa).

Resten die overblijven na de vervaardiging van producten moeten optimaal verwijderd worden. De poetsdoeken van Mewatex houden gereedschap, machines en productie-installaties schoon. Ze zijn gemaakt van katoenweefsel en reinigen betrouwbaar. De doeken hebben een zeer sterk opnamevermogen en kunnen zeer snel een veelvoud van hun volume opnemen.

Multitex

Olie-opvangmat Multitex is geschikt voor alle sectoren waar dagelijks of bijna dagelijks gewerkt wordt met vloeistoffen zoals olie, emulsies, logen, oplosmiddelen en vetten. Ze neemt alle vloeistoffen op en beschermt machines, werkplekken en vloeren tegen vervuiling.

Olie-opvangmat Multitex is geschikt voor alle sectoren waar vuile vloeistoffen gebruikt worden.

Het speciale vlies kan zo’n drie liter vloeistof absorberen. De vloeistof wordt op een veilige en schone manier in de binnenste kern van de mat opgeslagen.

De mat is beschikbaar in het praktische formaat 60 x 90 cm; voor een grotere oppervlakte kunnen meerdere matten naast elkaar gelegd worden.

Bio-Circle

Het reinigen van werkstukken en het ontvetten van machineonderdelen kan op een eenvoudige, schone manier met Mewa Bio-Circle (foto boven). Dit is een veilig en milieuvriendelijk alternatief voor de gebruikelijke kwastwastafels en zorgt voor een comfortabele en veilige reiniging van vuile onderdelen. Mewa biedt de professionele service voor de onderdelenreiniger: regelmatig bijvullen van de biologische reinigingsvloeistof, filterwissel en vervanging van versleten onderdelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven