Drie bedrijven voor Metaalunie Award • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Drie bedrijven voor Metaalunie Award

De jury heeft drie bedrijven genomineerd voor de Metaalunie Award- Partnership. Jos van den Bersselaar Constructie te Udenhout, Evers Agro te Almelo en Mechatronics Instrumentste Zwaag dingen mee naar de Award. Deze drie bedrijven laten woensdag 25 mei 2011 tijdens een evenementbij de Metaalunie zien waarom zij zijn uitverkoren.

Jos van den Bersselaar Constructie is een staalbouwbedrijf, gespecialiseerd in lichte constructies voor uiteenlopende toepassingen met een hoog afwerkingsniveau. Het bedrijf onderscheidt zich volgens de jury door zowel horizontale als verticale samenwerking, waarbij de breedte van de samenwerking meerwaarde geeft.

 

Evers Agro is een specialist in de ontwikkeling en productie van niet aangedreven grondbewerkingsmachines. Door samenwerking komt het bedrijf tot een verbreding van het productassortiment, verlaging van productiekosten en versterking van het onderscheidend vermogen, aldus de jury.

 

Mechatronics Instruments ontwikkelt, produceert, assembleert en verkoopt fijnmechanische-, electronische- en analytische systemen voor medische laboratoria en solar industrie en software voor het meten van luchtkwaliteit. De jury acht dit bedrijf een innovatieve systemsupplier, waar de samenwerking breed wordt gedragen in het bedrijf.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven