Douven director operations bij Buvo • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Douven director operations bij Buvo

Victor Douven is de nieuwe director operations bij Buvo Castings uit Helmond. Hij geeft sinds 1 december leiding aan de productie-organisatie en gaat zorgdragen voor de verdere ontwikkeling van operations binnen de aluminium hogedruk gieterij.

Het optimaal samenwerken, zowel binnen operations, alsook met andere afdelingen is cruciaal, stelt het bedrijf. Buvo is dan ook verheugd om de nieuwe man aan het managementteam toe te voegen.

Door zijn ruime ervaring met het implementeren van vernieuwende productieprocessen binnen diverse industrieën, waaronder de automobiel industrie is Buvo er van overtuigd in Douwen de juiste man op de juiste plaats te hebben gevonden.

‘Buvo blijft investeren’

“Juist in tijden waarin de automobielindustrie sterk in beweging is, vanwege nieuwe ontwikkelingen, blijft Buvo investeren en behoudt de organisatie een toekomstgerichte blik”, zegt Douven

“Door te ontwikkelen in mensen, structuren en processen en door vooruit te blijven kijken, blijven opdrachtgevers de samenwerking opzoeken. Dit laat mij zien dat Buvo een solide bedrijf is met veel potentie. Ik kijk er naar uit om hier onderdeel van uit te maken en Buvo Castings te ondersteunen in de verdere groei en professionalisering.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven