Nieuws
Bezoekers van de Demoweek kunnen de gereedschappen van Dormer Pramet in de praktijk zien worden toegepast. (foto: Dormer Pramet)

Bezoekers van de Demoweek kunnen de gereedschappen van Dormer Pramet in de praktijk zien worden toegepast. Bij de presentaties zijn er twee ontwikkelingen duidelijk herkenbaar: veelzijdigheid en productiviteitsmaximalisatie.

De trend naar veelzijdiger gereedschap beantwoordt Dormer Pramet met verschillende nieuwe gereedschappen voor draaien, frezen, gatbewerkingen en draadsnijden voor de metaalbewerkingsindustrie. Deze ontwikkeling is met name interessant voor bedrijven die vandaag nog niet weten wat ze volgende week gaan produceren. Daarnaast toont het bedrijf ook oplossingen voor continue productie en grotere series. Hier ligt de nadruk op het maximaliseren van de productiviteit van het gereedschap en het benutten van de machinecapaciteiten.

Nieuwe producten
Nieuwe producten waar bezoekers van de Demoweek mee kunnen kennismaken zijn onder meer de nieuwe Pramet STN10 hoekfrees met positieve dubbelzijdige 3-kantige wisselplaten, de Pramet Penta HF hoge voedingsfrees, de Pramet S450E vlakfrees specifiek voor RVS en de  Dormer roltappen en volhardmetaal tappen. Naast het tonen van de gereedschappen, zet Dormer Pramet ze ook in op de verschillende machines. Dat doet het bedrijf, dat van Veenendaal naar Schiedam verhuisde, tijdens de Demoweek op de machines bij DMG Mori, Dymato, Cellro en Bender. Bij deze bedrijven kunnen bezoekers live ervaren hoe de Dormer Pramet gereedschappen functioneren.
Verder gaat Dormer Pramet uitgebreid in op de beschikbaarheid van haar verspaningskennis via internet. Vorig jaar startte het bedrijf hier op grote schaal mee met een lokale webportal als aanvulling op de corporate website en inmiddels wordt hier meer en meer gebruik van gemaakt.

Geïnteresseerd? De Demoweek vindt plaats van 28 tot 31 maart. Aanmelden kan via www.demoweek.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven