Dormac heeft nieuwe directie • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Dormac heeft nieuwe directie

Joost Verschure (rechts) en Huib Wennekes.

Bij Dormac CNC Solutions hebben commercieel directeur Joost Verschure en technisch manager Huib Wennekes middels een management buy-out de aandelen overgenomen van Kees Karsten. Karsten heeft 27 jaar voor Dormac gewerkt, waarvan de laatste 18 jaar als algemeen directeur. Verschure en Wennekes vormen de nieuwe directie.

Joost Verschure heeft per 13 juni het stokje overgenomen. Hij is de nieuwe algemeen directeur van het bedrijf, waartoe tevens Dormac Productie Automatisering en Dormatec Environment Systems behoren. Verschure werkt sinds 2001 bij Dormac CNC Solutions waarvan de laatste 7 jaar als commercieel directeur. Huib Wennekes is sinds 1996 werkzaam bij Dormac waarvan de afgelopen 15 jaar als technisch manager.

‘Verder uitbouwen’

De nieuwe directie wil de ingeslagen weg verder vervolgen en Dormac CNC Solutions verder uitbouwen tot een totaalleverancier op het gebied van verspaning. Naast de verkoop en installatie van stand-alone draai- en freesmachines, wordt verder ingezoomd op procesoptimalisatie en automatisering. Het bedrijf is leverancier van verspanende machines van merken als Doosan, KiHeung, Fat en Litz.

Beide heren zijn optimistisch over de ontwikkelingen in de markt en verwachten de komende jaren de gezonde groei verder door te kunnen zetten.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven