Doosan met 23 machines op EMO • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Doosan met 23 machines op EMO

De Zuid-Koreaanse machinefabrikant Doosan zal tijdens de EMO Hannover (D) 23 draai- en freesmachines presenteren. Het grote aantal van 23 machines is representatief voor het brede machineprogramma van Doosan.

Het ontwikkelingsprogramma van Doosan is gericht op zowel kleinere draaimachines met ruime bewerkingsmogelijkheden als op multi-tasking machines en horizontale bewerkingscentra met een groot bewerkingsbereik. Hierin valt vooral de multi-tasking draai- en freesmachine SMX2500S op. De SMX2500S heeft een draaitafel van 660 mm in diameter, een draailengte van 1520 mm en een Y-as bereik van +/- 130 mm. In deze range past ook de ontwikkeling van een serie horizontale bewerkingscentra, waaronder de NHP8000, NHM6300 en HP5100 II.

 

Klein

Met de Lynx 220LSYA brengt Doosan in het segment van 170 mm draaidiameter, een kleine draaimachine met Y-as en aangedreven gereedschappen op de markt. Ook op het gebied van vijfassig bewerken komt Doosan met een kleinere machine op de markt. Met een X-Y-Z bereik van 400mm, 435mm, 400 mm en een opspantafel met een diameter van 200 mm is de DNM200/5AX geschikt voor de compleetbewerking van kleine complexe werkstukken. Doosan wordt in Nederland vertegenwoordigd door Dormac uit De Goorn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven