Documentatie Mparts nu realtime • Metaal Magazine
Nieuws

Documentatie Mparts nu realtime

Voor het grootste deel van de 30.000 artikelen van Mparts is de documentatie nu realtime te downloaden. Ook zijn videofragmenten en animaties op productniveau geïntegreerd om het juiste product te kunnen kiezen.

Hoewel Mparts al geruime tijd werkt met SAP, werd de documentatie tot voor kort gemaakt met behulp van Indesign en een extern softwarepakket.

Deze waren beide niet gekoppeld aan SAP, dus zodra de documentatie gereed was, werd deze in pdf op de website geplaatst.

Eventuele tussentijdse (technische) wijzigingen werden wel doorgevoerd in het SAP-systeem, maar niet direct in de documentatie, omdat dit uitermate arbeidsintensief was.

Realtime te maken

Sinds kort is de data in het SAP-systeem wel één met de data in de documentatie en op de website.

Daardoor kan de technische documentatie nu dus voortaan in een handomdraai realtime worden gemaakt door het te downloaden.

Ook het vervaardigen van de PDF geschiedt realtime.

Alle kenmerken

In de Mparts-documentatie worden alle technische kenmerken (zoals beschikbare materiaalsoorten, krachten en temperatuurbereik) van de verschillende, in kleur afgebeelde, producten uitvoerig beschreven.

Verder zijn er voor het grootste gedeelte van de producten 2D- en 3D- (Step-)tekeningen beschikbaar.

Doordat alle documentatie voortaan realtime wordt gegenereerd, is het ontwerppakket Indesign en het externe softwarepakket niet meer nodig. Deze komen dus te vervallen.

Ook video’s en animaties

Behalve de documentatie is er ook een integratie van videofragmenten en animaties op productniveau. Zo wordt de werking van een product duidelijker en kan er een betere keuze gemaakt worden.

Mparts adviseert en levert technologisch hoogwaardige industriële componenten en oplossingen, vanaf het eerste idee tot aan de nazorg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven