Ga naar hoofdinhoud

DMG/Mori met 100 machines naar EMO

In een gezamenlijk persbericht laat DMG /Mori Seiki weten dat tijdens de EMO Hannover 2011 in hal 2, bij de noordelijke ingang van het beursterrein, 100 machines onder spaan gedemonstreerd worden. Waaronder maar liefst 25 ‘Weltpremieren’. Op 26 juli jl. hadden Gildemeister en Mori Seiki al aangekondigd de verkoop- en service-activiteiten in Europa te bundelen.

Als klapstuk van het nieuwe samenwerkingverband tussen DMG en Mori Seiki wordt tijdens de EMO de XXL- universele freesmachine DMU 600 P gepresenteerd. De foto bij dit bericht toont deze machine in opbouw bij DMG in Pfronten (D). Dit zal ongetwijfeld een van de grootste machines zijn die in Hannover te zien zijn. Als bijlage het uitvoerige persbericht van DMG / Mori Seiki waarin op vijf A4tjes het nieuws besproken wordt.

 

pdf bestand  EMO_DMG Mori Seiki

 

EMO Hannover 2011 Messestand DMG Mori Seiki

Een impressie van de stand van DMG en Mori Seiki tijdens de EMO Hannover 2011

 

Milltap 700

Een van de nieuwe machines in Hannover is de Milltap 700, een gezamenlijke ontwikkeling van DMG / Mori Seiki. Dit is een frees- en boormachine met een spaan-tot-spaan-tijd van maar 1,5 seconde waarvoor DMG / Mori Seiki een energieverbruik claimt dat 30% lager ligt dan vergelijkbare machines. De Milltap is  voorzien van een Siemens 840D besturing.

 

De beursdeelname past in eerdere berichten van DMG en Mori Seiki die melding maken van een verdere samenwerking in Europa.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven