Nieuws
DMG Mori laat tijdens de Demoweek zien hoe Smart Manufacturing in productieomgevingen werkelijkheid wordt met Celos. (foto: DMG Mori)

DMG Mori laat tijdens de Demoweek zien hoe Smart Manufacturing in productieomgevingen werkelijkheid wordt met Celos. Het bedrijf maakt een mini-fabriek waar bezoekers naast het zien van machines en systemen ook praktische tip en tricks krijgt.

DMG Mori heeft tijdens de Demoweek maar liefst 7 machines onder spaan, waaronder een derde generatie DMU 50 met vergroot bewerkingsruimte en verhoogde nauwkeurigheid. Verder worden een CTX alpha draaimachine voor compleetbewerking en de nieuwe generatie CMX freesmachine en CLX Draaimaaimachine getoond.
De line-up omvat verder de NLX 1500 met tegenspindel en y-as en 20-voudige turret, DMU75 MB 5-assige freesmachine en de Sprint20/8 langdraaier voor massaproductie. Uit het Haimer-programma worden oplossingen getoond voor balanceren, krimpen en voorinstellen. De DMG Mori bijdrage wordt afgesloten met de nieuw gelanceerde Lasertec 30 Realizer SLM 3D poederbed-metaalprinter.

Geïnteresseerd? Kom dan langs tijdens de Demoweek (van 28 tot 31 maart) aan de Wageningselaan 48 in Veenendaal. Aanmelden kan eenvoudig via www.demoweek.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven