DMG Mori partner van Porsche raceteam • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

DMG Mori partner van Porsche raceteam

Het DMG Mori logo is prominent aanwezig op de zijkanten van de fin, de neus, de voorvleugel en onder de voorlampen (foto: DMG Mori)

Porsche Motorsport presenteerde tijdens de international Motor Show in Genève haar nieuwe partner. DMG Mori is vanaf nu de technologiepartner van Porsche bij hun terugkeer in de World Endurance Championship (WEC). Het motto van Porsche is: “Mission 2014. Our Return”. Hiermee geven ze aan dat ze na een afwezigheid van meer dan een decennium weer terug keren in de LMP1 klasse van het WEC. DMG Mori gaat Porsche ondersteunen in het WEC dat bestaat uit acht wedstrijden waarvan Le Mans 24 het hoogtepunt is.

Rüdiger Kapitza, CEO van DMG Mori, benadrukt : “DMG Mori staat voor traditie , precisie en technologisch leiderschap met een wereldwijde aanwezigheid en past daarom bij de merkwaarden en de technologische behoeften van Porsche. We kijken uit naar een sterk en betrouwbaar partnership.”Masahiko Mori, president van DMG Mori zegt: “Door deze samenwerking en door de normen van hoogwaardige techniek in combinatie met de strenge kwaliteitscontrole die WEC vertegenwoordigt, hopen we te groeien en het bedrijf verder te ontwikkelen.”

Porsche

Na meer dan twee jaar ontwikkeling komt Porsche met de 919 Hybrid. Bekijk hieronder een video van de LMP1 auto waarmee Porsche dit jaar mee doet met de WEC.

https://www.youtube.com/watch?v=UrdvLYX6Neo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven