Ga naar hoofdinhoud

D&M investeert in Hurco TMM 10 draaibank

D&M Vacuümsystemen uit Budel heeft haar productiecapaciteit (prototypebouw en kleine series) uitgebreid met de nieuwste draaibank TMM10 van Hurco. Dit is een draaibank met aangedreven gereedschappen en die is voorzien van de Hurco Max besturing.

De Hurco TMM 10 heeft een swingdiameter van 400 mm en een draailengte van 750 mm. Tot de standaarduitrusting van deze draaibank, die een eigen massa heeft van 5000 kg, behoren een hoofdspindel met kegelopname A2-8 en toerentallen van 3000 tpm, ijlgangssnelheden tot 19 m/min in de X-as en tot 24 m/min in de Z-as, alsook een gereedschaprevolver voor tot twaalf aangedreven gereedschappen. 

 

Max

De TMM 10 is uitgerust met de CNC-besturing Max van Hurco, die zowel tekstdialoog- alsook NC-programmering (ISO-Code) toelaat en op die manier een ongecompliceerde programmeermethode en maximale flexibiliteit. Naast deze draaibank zet D&M Vacüumsystemen ook een Hurco portaalmachine DCX22 en een Hurco bewerkingscentrum VMX30t in voor de productie.  Zie ook de video bij dit bericht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven