Digitale Smart Talent Grid start • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Digitale Smart Talent Grid start

Het nieuwe digitale initiatief Smart Talent Grid is van start gegaan. Dit is volgens de initiatiefnemers dé verbindende factor voor alle bbl- en bol-processen van talentontwikkeling in Nederland. Het ‘Grid’ focust op talenten, bedrijven en scholen die elkaar vinden op basis van een intelligente match. Vervolgens vindt er continu online verbinding en intensieve studiebegeleiding plaats.

Smart Talent Grid is op maandag 10 juli gelanceerd.Door de ‘lifetime-cycle’ te hanteren, begeleiden en coachen wij onze talenten optimaal tijdens hun gehele loopbaan. Wij zijn oprecht betrokken en streven naar langdurige, duurzame relaties. Smart Talent Grid ontzorgt technische bedrijven en opleidingen.”

Het initiatief wil door te verbinden de in- en doorstroom van talenten verbeteren, waardoor ze behouden blijven voor de sector. Of het nu gaat om middelbaar onderwijs, het vmbo, hogescholen of universiteiten.

Verbinden en matchen

Met het ‘Grid’ vinden bedrijven de perfecte talenten, kunnen scholen hun talenten gemakkelijk plaatsen en vinden de talenten zelf een fijne leerwerkplek. Bij het vinden van een geschikte plek voor talenten, wordt gekeken naar zijn of haar dromen, kwaliteiten, passies en sociale eigenschappen.Dit is volgens de organisatie een “unieke manier van matchen!”.

Smart Talent Grid zorgt ervoor dat talenten bij organisaties betrokken worden. Zij gaan met veel plezier aan het werk, zonder dat de organisatie daar omkijken naar heeft. “Op den duur betrekken wij scholen en bedrijven graag bij de begeleiding en coaching van het talent, zodat de begeleidende rol uiteindelijk komt waar deze hoort: bij de mensen die het dichtst bij het talent staan.”

Werkgevers die op zoek zijn naar geschikte kandidaten, talenten die een fijne leerwerkplek zoeken of scholen die op zoek zijn naar de perfecte plek voor talenten, kunnen terecht bij Smart Talent Grid.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven