Diagonale Wiltec spuitcabine voor Jora Vision • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Diagonale Wiltec spuitcabine voor Jora Vision

Met de nieuwe spuitcabine van Wiltec kan Jora Vision nog grotere projecten en onderdelen spuiten, waarbij de kwaliteit hoog is. Jora Vision is een bedrijf dat thema-inrichtingen voor o.a. attractieparken, vakantieparken, horeca, dierentuinen, musea en retailers ontwikkelt en vervaardigt.

Jora Vision heeft al twee spuitruimtes: één voor het coaten en één om af te lakken. Nu voegt het bedrijf daar een grote, afgesloten spuitruimte aan toe, waar de medewerkers kunnen gronden en aflakken. Voorheen werd dit in een aparte hal gedaan, waarbij het spuitwerk kwalitatief minder was en de spuiter last had van stank en stof. Met de nieuwe apparatuur van Wiltec behalen de medewerkers kwalitatief zeer hoogwaardig spuitwerk en hebben ze geen last meer van vervuilde lucht.

 

JoraVision (2)

Afvoerkanaal van de Wiltec spuitcabine (foto’s: Wiltec)Diagonaal

Bijzonder aan dit project is dat het een diagonale spuitruimte is, waarbij het inblaasplafond niet aan of in het plafond is verwerkt, maar tegen de achterwand. Het grote voordeel hiervan is dat de doorrijhoogte behouden blijft. Verder is de spuitruimte voorzien van een elektrisch bediende compact deur en hoog frequent verlichting. Wiltec heeft de complete apparatuurset inclusief gasbrander en brandkleppen in het toe- en afvoerkanaal voor de spuitruimte geleverd en gemonteerd. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven