Deze week EuroBlech 2010 in Hannover • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Deze week EuroBlech 2010 in Hannover

Deze week vanaf dinsdag 26 oktober, tot en met komende zaterdag 30 oktober, zal de EuroBlech de deuren openen in Hannover ( D). Ook dit jaar zal de grote plaatbeurs zich richten op innovatieve technologieën voor de toekomst van plaatbewerking.

“De huidige situatie, een periode van economisch herstel, vergt van elk bedrijf veel innovatiecapaciteit. Na een moeilijke tijd is het belangrijk om nu de toekomstrichting te bepalen door middel van het betrekken van de juiste apparatuur “, vertelt Nicola Hamann, beursdirecteur EuroBlech namens de organisatoren, Mack Brooks Exhibitions. 

 

EuroBlech

Met 1440 exposanten uit 43 landen en een netto tentoonstellingsruimte van 78.500 vierkante meter is de EuroBlech dit jaar groter dan de show in 2006, een succesvol jaar voor de metaalbewerkingsindustrie (foto’s: Reinold Tomberg)

 

Internationaal

De internationale deelname van de EuroBlech is dit jaar opnieuw licht gestegen, met 46% van de exposanten nu afkomstig van buiten Duitsland. Na Duitsland en Italië, vertegenwoordigt Turkije nu de derde grootste groep van exposanten. Het aantal exposanten uit Azië, met name uit China, Taiwan en India, is ook aanzienlijk gestegen voor de show van dit jaar. Op de laatste beurs kwamen 35% van de bezoekers naar Hannover uit het buitenland. Een totaal van 69.400 bezoekers uit 98 landen woonden de EuroBlech 2008 bij.

 

EuroBlechDit jaar beslaat EuroBlech zeven hallen van het beursterrein van Hannover. Een beurspreview met informatie over de exposanten en hun producten is nu beschikbaar in het Engels en Duits.

 

Reizen en accommodatie

Hannover is gemakkelijk te bereiken met vliegtuig, trein, auto en openbaar vervoer. Het treinstation ‘Hannover Laatzen’ is rechtstreeks verbonden met ingang ‘West 1’ via ‘Skywalk West’. In aanvulling op de regionale treinen, stoppen de ICE hogesnelheidstreinen ook op dit station tijdens beurzen. Tramlijnen 8 en 18 verbinden Hannover centraal station met de ingang ‘Noord’ van het beurscentrum.  De Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa biedt verlaagde tarieven voor internationale vluchten naar Hannover tijdens EuroBlech. Vanaf de luchthaven van Hannover is er een regelmatige shuttle bus naar de ingang West 1.

 

Openingstijden

EuroBlech 2010 is geopend van dinsdag 26 oktober tot en met vrijdag 29 oktober 2010, van 09:00 – 18:00 uur en op zaterdag, 30 oktober 2010, van 09:00 – 16:00 uur.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven