Deze maand TIV in Gorinchem • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Deze maand TIV in Gorinchem

Evenementenhal Gorinchem trapt het beursjaar 2011 af met Technische Industriële Vakbeurs in de derde week van januari. Met ruim 200 exposanten biedt TIV Gorinchem 2011 weer een veelheid aan bedrijven die zich richten op de toelevering in de technische industriële branche.

Tijdens TIV Gorinchem worden verschillende branches vertegenwoordigd, te denken aan oppervlaktebehandeling, bewerken en verwerken van metalen, intern transport, kunststof en rubberverwerkende industrie, aandrijftechniek, industriële automatisering & CAD/CAM, gereedschappen en materialen en opleidingsmogelijkheden.

 

Koninklijke Metaalunie

Ook dit jaar wordt er een lunchbijeenkomst georganiseerd door Koninklijke Metaalunie. Deze vindt plaats op woensdag 19 januari 2011 en staat in het teken van ‘Online marketing’. Zakelijk internet (online marketing) kan interessant zijn.  Naast TIV Gorinchem (18-20 januari) vinden er in het najaar 2011 nog twee vakbeurzen plaats voor de technische industrie. TIV Hardenberg 2011 (6-8 september)en TIV Venray (11-13 oktober).

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven