Dener en Forstner bij Jörg Machines • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Dener en Forstner bij Jörg Machines

Jörg Dener Servo-Brake.

Op de TechniShow in Utrecht presenteert Jörg Machines twee nieuwe vertegenwoordigingen. De eerste is Forstner Coil Processing uit Oostenrijk en de tweede is Dener, fabrikant van hoogwaardige kantpersen, guillotinescharen, plasma- en lasersnijmachines.

Forstner Jörg machines levert al vele jaren Decoilers, Afwikkelautomaten en Slitlijnen van het eigen Jörg-merk, maar ook van Cidan, Coiltech en Schwartmanns. Sinds het Zweedse Cidan de Oostenrijkse Firma Forstner heeft overgenomen, heeft Jörg ook dit merk ook in haar programma. Forstner is een sterke en bekende speler in de Coilverwerking: Afcoilen van één of meerdere coils, richten, slitten, knippen, re-coilen en verdere bewerkingen. Door de modulaire opbouw van de lijnen, zijn ze voor vele branches en toepassingen inzetbaar, zoals isolatie plaatwerk, dakgoten, hallenbouw, dak- en gevelbekleding, luchtkanalen, schoorsteenbouw, plaatbewerking en industrie.

Kantpersen

Vanaf 1974 produceert Dener hoogwaardige machines naar de laatste stand der techniek. Dener bouwt verschillende soorten kantpersen: CNC Hydraulisch, Servo-elektrisch, Hybride en met spindel-aandrijving, toepasbaar in kleine werkplaatsen en opleidingen, tot en met hightech productiebedrijven. De Hydraulische scharen zijn guillotinescharen of oscillerende scharen. De guillotinescharen zijn dusdanig ontworpen, dat er minder vervorming optreedt bij het knippen. De Plasma-snijmachines worden gebouwd met Hypertherm bronnen. De lasersnijmachines gebruiken IPG Fiber-lasers t/m 8 kW. Met de Dener-machines kan Jörg haar klanten bedienen met hoogwaardige en betaalbare machines.

Jörg Coil-Laser

Natuurlijk ontbreekt ook de Jörg Coil-Lasersnijder niet op de beurs. Deze Fiber-laser snijdt plaat direct van coils, hetgeen een hoge productiviteit en rendement tot gevolg heeft en minder materiaal-afval. Door de gebruikte software kunnen makkelijk vele vormen op maat gemaakt worden en goed genest naast elkaar gesneden worden. Ook toont Jörg nog andere machines van eigen fabricaat en andere vertegenwoordigingen. Jörg staat op de Technishow in Hal 7, stand B092.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven