Demoweek gepast geopend • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Demoweek gepast geopend

Het had een feestje moeten worden, de opening van de Demoweek bij de nieuwe showroom van Mitutoyo in Veenendaal. Maar gezien de aardbeving en tsunami die Japan getroffen hebben in combinatie met de nucleaire nasleep, werd, in het bijzijn van twee Japanse managers van Mitutoyo, een minuut stilte gehouden.

Daarna volgde de opening van de nieuwe showroom van Mitutoyo en werden enkele toespraken gehouden door onder meer het Japanse management en vertegenwoordigers van de Food Valley. Daarbij waren alle bedrijven aanwezig die meedoen met de Demoweek: Bemet International, BenderTechniek, Cellro, DMG, Dormer Tools, Dymato, Heidenhain, Mitutoyo en 3D Worknet. In het expo-aanbod krijgt de bezoeker daarmee een complete mix van technologische oplossingen op verspaningsgebied gepresenteerd, met o.a. draaimachines en bewerkingscentra, gereedschappen, automatisering, software, meetapparatuur, besturingen, aandrijftechniek en hulpmachines zoals voorinstelapparatuur.

 

Demoweek 2011 geopend bij Mitutoyo

In de nieuwe showroom van Mitutoyo vond de officiële opening plaats (foto’s Reinold Tomberg, kijk voor meer foto’s van de Demoweek 2011 in ons digitale fotoalbum) 

 

De Demoweek is nog te bezoeken tot en met vrijdag 18 maart.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven