Ga naar hoofdinhoud

De Toplasser Vinny: schakel tussen bedrijven en lassers

Lassers nodig? Of als lasser aan de slag bij een mooi bedrijf? Het Lasinstituut en Laspartners Multiweld zijn gestart met De Toplasser Vinny. De twee willen met Vinny bedrijven en lasprofessionals met elkaar verbinden. Vinny De Toplasser heeft volgens hen “de liefde voor fraaie verbindingen met de paplepel ingegoten gekregen”.

Het initiatief is ontstaan uit de behoefte en ontwikkeld met de kennis van het Lasinstituut.  “Een las is een verbinding. En wij zijn verbinders.”

Kennen de behoefte

Ze geven aan goed ingevoerd te zijn bij bedrijven in de metaalverwerkende industrie de behoefte van lassende professionals als geen ander te kennen. “Dan kunnen we ze toch ook verbinden? Vakmensen aan bedrijven. Bedrijven aan vakmensen.” 

“Als flexpartner van lassend Nederland bemiddelen wij uitsluitend kandidaten waarvan wij zelf de kwalificaties hebben geverifieerd en/of getest”, stelt De Toplasser.

“Met onze expertise als las-technisch kenniscentrum en ruime ervaring in het veld weten wij de vertaalslag te maken van een opdracht of aanvraag naar de juiste kandidaat.”

‘Toplassers, rugdekking en laskennis’

“Wij leveren toplassers: van pijplassers tot lasbazen, lasinspecteurs en lasprofessionals op ieder lastechnisch gebied – onze toplassers zetten altijd kwaliteit op de markt.”

Verder wordt rugdekking geleverd. “We kunnen kwaliteit beloven omdat onze lassers altijd kunnen rekenen op een team waar ze op terug kunnen vallen.”

En daarnaast leveren de initiatiefnemers laskennis. “De kennis van onze experts bij het Lasinstituut en Laspartners, geven ons het gewicht om het beste advies te garanderen.”

“Onze opdrachtgevers vertrouwen erop dat de beste lasprofessional – met rugdekking – op de juiste opdracht zit en zijn daarmee verzekerd van kwaliteit.”

“Onze vakmensen zijn verzekerd van de tofste opdrachten en door ze rugdekking te bieden, durven we te beloven: wij hebben de beste professionals.”

Kloof dichten

En wanneer een kandidaat net die ene vaardigheid of een certificaat mist? “Dan helpen wij de kandidaat deze kloof te dichten. Bovendien monitoren wij doorlopend de geldigheid van alle certificaten van onze kandidaten, zodat deze altijd beslagen ten ijs komt.” 

Op de site staan vacatures, overigens ook voor functies als CNC-draaier, onderhoudsmonteur en meewerkend voorman. Bedrijven kunnen een aanvraag doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven