De Maakindustrie Dag met SafanDarley • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

De Maakindustrie Dag met SafanDarley

De hoofdvestiging van Style CNC in Bunschoten wordt tijdens De Maakindustrie Dag op 17 oktober voor de derde keer omgebouwd tot beurshal. Een 20-tal partners, waaronder SafanDarley, tonen er hun nieuwste machines, producten en diensten. Ook zijn er uiteenlopende kennissessies.

SafanDarley zal deze dag present zijn met de E-Brake 35T-1250 Premium Ergo. Met deze Ergonomic-uitvoering van de E-Brake Premium laat SafanDarley de operator en de kantbank als twee-eenheid werken.

In de machine

De operator zit in de E-Brake 35T-1250 Premium Ergo gedeeltelijk in de machine, omringd door een oplegtafel. Dat biedt voordelen, stelt SafanDarley, vooral bij het buigen van grote series.

Omdat de zitpositie geheel naar eigen voorkeur in te stellen is, is het ergonomisch bedieningsgemak optimaal. Dit resulteert in een hogere productiviteit.

De E-Brake Premium Ergonomic is verder voorzien van EC20-besturing, waarmee zowel numeriek als 2D geprogrammeerd kan worden.

De Maakindustrie Dag

De Maakindustrie Dag trekt jaarlijks geïnteresseerde bezoekers uit Nederland en België. Style CNC noemt het een ‘mini-beurs vol bedrijvigheid’ als een voorbeschouwing op de TechniShow in maart 2020.

Informatie

Meer informatie en kaarten reserveren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven