‘De elektromotor; technologie trends & toekomst’ • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

‘De elektromotor; technologie trends & toekomst’

De elektromotor bestaat dit jaar 200 jaar. Daarom zet vakblad Aandrijftechniek de elektromotor op een voetstuk met een speciale editie die komend najaar verschijnt. Deze editie wordt als extra ook meegestuurd naar betalende abonnees van Metaal Magazine.

In 1821 heeft de Britse wetenschapper Michael Faraday elektrische energie omgezet in mechanische energie door middel van elektromagnetisme. Op deze beweging is het principe van de elektromotor gebaseerd.

Elektromotoren zijn een prachtig stuk technisch vernuft, dat tegenwoordig in heel veel industriële, mobiele én consumententoepassingen terugkomt. Elektromotoren zijn efficiënt, stil, krachtig en gaan steeds zuiniger met energie om. Dat verdient een speciale editie, vertellen hoofdredacteur Paul Quaedvlieg en accountmanager Vincent Hermans van Aandrijftechniek.

‘Passion for Technology’

In deze speciale dubbeldikke editie van Aandrijftechniek wordt aandacht besteed aan de technologie, trends en de toekomst van de elektromotor. “Een ‘one-off’ zo te zeggen, barstensvol goede artikelen over allerlei soorten elektromotoren en toepassingen. Met de nadruk op ‘passion for technology’! En in een grote oplage.”

“Een bewaareditie die elke engineer op zijn bureau wil hebben liggen”, aldus het team van Aandrijftechniek.

‘U kunt bijdragen’

Voor deze Special Edition worden (nagenoeg) alle leveranciers in Nederland en deels België benaderd die elektromotoren leveren en componenten die daarbij horen (zoals frequentieregelaars, softstarters, koppelingen, remmen, encoders en tandwielkasten).

Ook u kunt in deze speciale uitgave zorgen voor extra attentie van uw merk, stellen Quaedvlieg en Hermans. “Dat kan met een advertentie, een artikel of een logo en bedrijfsgegevens bij het leveranciersoverzicht.”

“Omdat het een speciale editie is met een extra hoge oplage, dus een veel groter bereik, hanteren we ook andere, zeer aantrekkelijke prijzen en mogelijkheden”, geven zij aan.

Oplage: 15.000 exemplaren

Deze ‘Aandrijftechniek Special Edition’ gaat naar alle betalende abonnees van de vakbladen Metaal Magazine (het septembernummer), BulkDe Molenaar en Recycling Magazine Benelux. Ook gaat deze mee met de oplage van Aandrijftechniek en PompNL. Dat betekent een oplage van zo’n 15.000 exemplaren.

Week van de elektromotor

Behalve de speciale editie in print ‘De elektromotor’ zet Aandrijftechniek de elektromotor nog een extra in het zonnetje door middel van de ‘Week van de elektromotor’. Deze vindt plaats van 4 tot en met 8 oktober 2021.

Meer informatie

Meer weten over de speciale editie, genoemde mogelijkheden om mee te doen of over de Week van de Elektromotor?

Speciale editie De elektromotor

U kunt ook direct contact opnemen met het team van Aandrijftechniek:
– Hoofdredacteur Paul Quaedvlieg (p.quaedvlieg@eisma.nl) of
– Accountmanager Vincent Hermans (v.hermans@eisma.nl)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven