Datum voor EuroMold 2015 weer verschoven! • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Datum voor EuroMold 2015 weer verschoven!

Voordat Nasa een 3D-printed injector inzet voor beproeving in een raketmotor, wordt door middel van een CT-scan geanalyseerd of de opgroei goed verlopen is (foto: NASA/MSFC)

Tsja, aan het einde van dit jaar toch weer een onverwacht nieuwtje uit de wereld van additive manufacturing: de beursorganisatie van de EuroMold heeft voor de derde keer binnen pakweg een maand tijd de beursdatum aangepast. Het nieuwe tijdstip is nu 22 – 25 september 2015 in Düsseldorf (D). Als je het bekijkt vanuit een positief perspectief kun je verheugd concluderen dat de EuroMold 2015 nu in elk geval niet meer samenvalt met de beursperiode van EMO Milano 2015. Verder deze week weer veel nieuwtjes die de stroomversnelling van additive manufacturing illustreren.

Het printen van gereedschap in de ruimte is natuurlijk een mooi voorbeeld. Of passend bij deze periode: het 3D-printen van kerstbomen. Altijd als eerste deze nieuwtjes lezen? Volg ons op twitter. Dit is update 21. Al onze updates over additive manufacturing zijn verzameld in een dossier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven