Dagprijzen voor restmetalen • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Dagprijzen voor restmetalen

Met als thema ‘Service in schroot’ presenteert Krommenhoek Metals de nieuwe website. Deze site is vormgegeven in een nieuw format. Doel van nieuw site is, met als symbool ‘de handschoen’, het creëren van interactie met de bezoeker. Bijzonder zijn de online dagprijzen voor restmetalen.

Het ouderwetse uitzenden van informatie wordt op de nieuwe website van Krommenhoek Metals zoveel mogelijk achterwege gelaten. Er wordt getracht interactie te creëren met de bezoeker door het bieden van de mogelijkheid tot het uploaden van foto’s en het inschrijven voor de nieuwsbrief. Helemaal nieuw is het online weergeven van de dagprijzen voor de belangrijkste restmetalen.

 

Actuele prijzen

Tot op heden staan er globaal op het internet wel wat prijzen, maar deze worden vaak erg laag gewaardeerd. Doordat Krommenhoek Metals direct zaken doet met leveranciers en afnemers kan op ieder moment de meest actuele prijs worden weergegeven. Tevens wordt er aanvullende informatie verschaft over diversen soorten metalen. Ook wordt via social media zoals Twitter leuke weetjes en plotselinge prijsfluctuaties kenbaar gemaakt.

 

De nieuwe Terex-Fuchs MHL335D van Krommenhoek

De 23-tons Terex-Fuchs MHL335D van Krommenhoek die eind vorig jaar in gebruik is genomen (foto: Krommenhoek)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven