Ga naar hoofdinhoud

Connected elektrische gereedschappen

Bosch connectec elektrische gereedschappen (foto: Bosch).

Bosch breidt het gamma van connected elektrische gereedschappen voor de vakman uit. Vanaf nu heeft de vakman de beschikking over de nieuwe haakse slijpmachines GWS 18V-125 PC en PSC, de 18 volt schroefboormachine en klopboorschroevendraaier van de robustseries, de GSR 18V-85 C Professional en de GSB 18V-85 C Professional, en de machines van de dynamicseries, de GSR 18V-60 C Professional en de GSB 18V-60 C Professional.

De nieuwe haakse slijpmachines leveren een vermogen dat overeenkomt met een 1000 W slijpmachine met snoer dankzij de borstelloze EC-motor en ProCore 18V-accu. Daarnaast is er de handige Bluetooth-connectiviteit voor het veranderen van instellingen via een mobiel apparaat en de gebruiksinterface met toerentalinstelling die zorgt voor actieve machinefeedback. Vakmannen profiteren van meer veiligheid dankzij de verbeterde gebruikersbescherming die de veiligheidsschakelaar van de machine meteen uitschakelt wanneer deze wordt losgelaten.

Via smartphone

De machines bieden de vakman de mogelijkheid om de gereedschapsinstellingen individueel te configureren evenals specifiek voor de gebruiker aan te passen, vooral bij zwaar gebruik. Via zijn smartphone kan de gebruiker bijvoorbeeld instellen dat de veiligheidsfunctie KickBack Control eerder moet inschakelen. Machinefeedback en meldingen zoals statuswijzigingen en uitschakelen van machine komen binnen op de smartphone. Bovendien krijgen gebruikers via de app een melding als de motor werd gestopt, bijvoorbeeld vanwege oververhitting. Uitbreidingen van de Bosch Toolbox applicatie zijn gratis verkrijgbaar in de Google Play Store en in de Apple App Store voor smartphones met Android- of iOS-besturingssystemen. De schroefboormachines en klopboorschroevendraaiers van de dynamicseries en robustseries en de GWS 18V-125 PC/PSC zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de dealer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven